Ansvar

Ved at skrive om, dele erfaringer og give råd om sexlegetøj og andre relaterede emner, og give råd om, hvad der eventuelt virker og ikke virker stimulerende mv., er det hensigten, at Erotikum.dk kan være medvirkende til, at du får et rigere sexliv. Indholdet på proteinrig.dk erstatter ikke faglig rådgivning af læge eller andre professionelle, såfremt det er det du har behov for.
Erotikum.dk kan derfor ikke gøres ansvarlig for, hverken positive eller negative konsekvenser af brugen af de informationer der findes på websitet. Du har altid selv ansvar for, at søge og benytte faglig rådgivning og/eller behandling.
Erotikum.dk kan ikke gøres ansvarlig for indhold der postes som kommentarer på websitet eller diverse debatfora, da websitets funktioner umuliggør øjeblikkelig kontrol med, hvilke holdninger og meninger der udtrykkes.
Erotikum.dk forbeholder sig ret til at afvise og/eller fjerne materiale der anses for upassende og stødende, fornærmende, pornografisk, ulovligt, racistisk, chikane af navngivne personer eller materiale, der på anden måde strider mod god etik og moral.
Erotikum.dk formidler dagligt priser på sexlegetøj, men det er altid prisen i den enkelte butik der er gældende. Erotikum.dk kan derfor ikke gøres ansvarlig for eventuelle prisændringer hos forhandlerne af de omtalte produkter.

Enable registration in settings - general