Autoblow 2 Blowjob Onani Apparat – luksus sexlegetøj

SaveSavedRemoved 0
Deal Score+69
kr. 659,00 kr. 1.195,00 Se tilbud nu
Deal Score+69
kr. 659,00 kr. 1.195,00 Se tilbud nu

Billigste pris for Autoblow 2 Blowjob Apparat finder du lige nu hos:

[afp id=”43″]

Autoblow 2 sæt

Autoblow 2 Blowjob sæt

PRODUKTINFO:

Materiale: Højkvalitets kunstig hud
Sleeve A: 2,7-3,5 cm
Sleeve B: 3,5-4,5 cm
Sleeve C: 4,5-5,6 cm
Udvendig længde: ca. 23,0 cm
Omkreds: ca. 10,5 cm
Vandtæt: Nej
Hastighed: 3 trin
Lyd: Over middel
Strøm: Stikkontakt

Autoblow 2 Blowjob Onani Apparat

Køb Autoblow 2 og kom så tæt på et realistisk blowjob, som næsten muligt. Det her er måske det mest interessante onani produkt nogensinde.

Er du vild med et godt blowjob? Så er Autoblow 2 sikkert noget for dig, når du har en hyggestund for dig selv. Uanset hvilken størrelse du er, så kan du bruge denne automatiske blowjob maskine. Når du bestiller den, vælger du helt enkelt hvilken størrelse sleeve du vil have med. Autoblow 2 kaldes i øvrigt for en plug’n play maskine da du blot skal tilslutte den en stikkontakt, så ordner den arbejdet for dig helt automatisk. Du vælger selv med hvilken hastighed, du vil have dit blowjob. I bunden indstiller du til rolige og langsomme bevægelser eller kraftige og hurtige bevægelser.

 

[afp id=”43″]

 

Mere om Autoblow 2

Autoblow 2 er blevet til ved hjælp af crowdfunding. Flere end 2.500 mennesker har støttet projektet økonomisk, og efterspørgslen viser at den er en kæmpe succes. Måske fordi den så godt efterligner blødheden og bevægelserne, som ved et rigtigt blowjob, når den automatisk kører op og ned.

Sleevet gøres nemt rent ved at påføre lidt parfumefrit sæbe og skyller den under hanen. Husk at benytte vandbaseret glidecreme, så du får den optimale følelse, når de to kuglerækker kører op og ned udenpå sleevet.

Har du brug for ekstra sleeves kan du købe dem ved siden af.

Autoblow 2 introvideo

Se den skæve video om Autoblow 2 præsenteret af opfinderen selv!

 

Enable registration in settings - general