Fleshlight Pink Lady Original – sexlegetøj til mænd

SaveSavedRemoved 0
Deal Score+1
Deal Score+1

Billigste pris for Fleshlight Pink Lady Original finder du lige nu hos:

[afp id=”36″]

Fleshlight Pink Lady Original

Fleshlight Pink Lady

PRODUKTINFO:

Materiale: Super Skin™
Fri for phthalater: Ja
Fri for latex: Ja
Udvendig længde: 25,4 cm
Indvendig længde: 23,0 cm
Indvendig omkreds: 1,9 cm
Vandtæt: Ja

Fleshlight Pink Lady Original

Fleshlight Pink Lady er den originale og første model i Fleshlight serien. Utrolig populær og solgt i milliontal, er den stadig førstegangskøberens foretrukne.

Du tænker flashlight (lommelygte), når du hører ordet Fleshlight, og ordspillet er helt korrekt. Fleshlight Pink Lady er udformet som en lommelygte, når toppen er skruet på, og skjuler det indre sleeve. Ingen kan se, at der er tale om en pocket pussy. Når låget er taget af, åbenbarer sig en naturtro efterligning af en kvindes vagina. Fleshlight Pink Lady er det sikre valg, hvis du har en følsom penis eller din størrelser er en anelse over gennemsnittet. I bunden sidder et skruelåg, hvor du kan justerer stramheden, så du får en sublim fornemmelse af, at have sex. Fleshlight Pink Lady er udført i det patenterede Super Skin™, som er en blød og fleksibel efterligning af hud.

 

[afp id=”36″]

 

Mere om Fleshlight Pink Lady Original

Fleshlight Pink Lady Original var og er fortsat et banebrydende onaniprodukt til mænd. I årtier var sexlegetøj forbeholdt kvinder, men blandt andet Fleshlight lavede om på det. Og med den kvalitet, som de fremstilles i, er det en helt anden følelse at onanere med en Fleshlight. Når du bruger Fleshlight Pink Lady Original føles det realistisk, altså som om du trænger ind i en kvindes vagina. Pink Lady Original er som nævnt fremstillet i Super Skin™, som føles så tæt på virkeligheden, som man nok kan komme.

Måske er du vant til, sammen med din partner, at bruge sexlegetøj som fx en dildo, når I varmer op. Hvorfor ikke lade hende prøve, at bruge Fleshlight Pink Lady på dig. Det er ophidsende for jer begge, og kan være den perfekte opvarmning til hed elskov. Uanset, om du bruger den alene eller sammen med din partner, kan du med fordel varme sleevet op i varmt vand inden, så det føles som en varm og indbydende vagina. Husk også at bruge lidt vandbaseret glidecreme, så følelsen bliver endnu mere intens.

Fleshlight Pink Lady er nem at gøre ren med varm vand og lidt cleaner. Husk at lade den tørre helt og herefter komme lidt Fleshlight pulver i, så den holder sig kampdygtig. Producenten fortæller, at såfremt den passes rigtigt, kan den holde hele livet.

Fleshlight introvideo

Videoen er Fleshlights officielle introduktionsvideo til Flehslight produkterne, og viser hvordan de fungerer og gøres rene.

Se den lækre præsentation!

Enable registration in settings - general