Fun Factory Cobra Libre 2 Masturbator

SaveSavedRemoved 0
Deal Score+40
Deal Score+40

Billigste pris for Fun Factory Cobra Libre 2 finder du lige nu hos:

[afp id=”36″]

Fun Factory Cobra Libre 2 roed r

Fun Factory Cobra Libre 2

PRODUKTINFO:

Materiale:  Medicinsk silikone
Fri for phthalater: Ja
Fri for parabener: Ja
Længde: 16,60 cm
Diameter: 6,00 cm
Vandtæt: Ja
Allergivenlig: Ja
Genopladelig: Oplader medfølger

Fun Factory Cobra Libre 2 Masturbator

Fun Factory Cobra Libre 2 er et regulært massageapparat til mænd, som pirrer det helt essentielle, nemlig penishovedet. Du afgør selv, om de skal være blidt eller kraftigt.

Som sin forgænger Cobra Libre, er Fun Factory Cobra Libre 2 et massageapparat eller onaniprodukt om du vil, som ikke kræver, at du hiver frem eller tilbage i penis. Du skal i stedet lægge penishovedet in i Cobra Libre 2, og så masseres dit penishoved af de to motorer. Du kan nøjes med at nyde din solosex, uden de store håndbevægelser. Fun Factory Cobra Libre 2 er indvendigt fremstillet af den blødeste silikone af medicinsk kvalitet, så følelsen ikke bare bliver blød og dejlig, men også rigtigt. Du justerer selv, om den skal pirre og massere blidt eller kraftigere, fuldstændig som du har lyst til, indtil du får den mest fantastiske udløsning.

 

[afp id=”36″]

 

Mere om Fun Factory Cobra Libre 2

Fun Factory Cobra Libre fik titlen som årets bedste sexlegetøj til mænd ved XBIZ. Det er der ikke noget at sige til. Læg også mærke til det futuristiske design:

Fun Factory har udviklet på Cobra Libre, og har i den nye udgave Fun Factory Cobra Libre 2 sat to nye kraftigere, men samtidig mere lydsvage, motorer i. Den har fået 11 mønstre at vibrere i, som du selv styrer intensiteten af via en helt ny styreenhed, som betjenes med touch knapper.

Brug vandbaseret glidecreme, som forstærker oplevelsen og nydelsen. Cobra Libre 2 passer i øvrigt til alle mænd, da det kun er penishovedet, som masseres. Du rengør let Cobra Libre 2 under den rindende hane sammen med lidt sexlegetøjs cleaner.

Cobra Libre 2 video

Videoen er Fun Factorys officielle introduktionsvideo til Fun Factory Cobra Libre 2, og viser hvordan den fungerer og gøres ren.

Se den lækre præsentation!

Enable registration in settings - general