Fun Factory Delight G-punkt Vibrator

SaveSavedRemoved 0
Deal Score+72
Deal Score+72

Billigste pris for Fun Factory Delight finder du lige nu hos:

[afp id=”30″]

Fun Factory Delight G-punkt Vibrator

Fun Factory Delight G-punkt Vibrator

PRODUKTINFO:

Materiale: Medicinsk silikone
Fri for phthalater: Ja
Fri for parabener: Ja
Længde: 15 cm
Omkreds: 3 cm
Vandtæt: Ja
Vibrationer: 11 mønstre
Lyd: Svag
Genopladelig: USB medfølger
Red Dot Design Award

Fun Factory Delight G-punkt Vibrator

Fun Factory Delight G-punkt Vibrator kendt fra TV programmet “Kussen” og vinder af prisen “Red Dot Design Award” er måske den bedste G-punkts vibrator på markedet.

Fun Factory Delight er måske den mest populære G-punkts vibrator af alle, og anbefales af både sexologer og sexeksperter, som har den som deres yndlings sexlegetøj. Drømmer du om dybe G-punkts orgasmer, så er prisvindende Fun Factory Delight din nye vibrator. Undrer du dig over de svanelignende design, så er her forklaringen: Delight er designet specielt til G-punkts stimulation, og for at gøre det til en sublim nydelse at bruge den, skal den være så nem at betjene, som overhovedet muligt. Derfor er den udformet ergonomisk, så du så let som ingenting, kan massere dit G-punkt til du når orgasmen. Lad eventuelt din partner give dig G-punkts stimulation med Fun Factory Delight, så I begge får en helt fantastisk oplevelse.

 

[afp id=”30″]

 

Mere om Fun Factory Delight G-punkt Vibrator

Fun Factory Delight adskiller sig fra andre vibratorer ved, at stimulationen ikke sker i de gængse frem og tilbage bevægelser. Lad dildoen glide op i skeden, og du vil mærke og se, at det ergonomiske ”håndtag” lægger sig op af klitoris og maveområdet. Vip så ”håndtaget” ud fra klitoris så du kan mærke dit G-punkt berøres. Nu kan du så begynde stimulationen af G-punktet ved at støde vibratoren op og ned, som beskrevet. Du kan ikke massere G-punkt og klitoris samtidig, og det er heller ikke meningen.

Delight har 11 vibrationsindstillinger, så du kan finde præcist det, som pirrer dig bedst. Anbefalingen er, at komme lidt vandbaseret glidecreme på Delight, før du fører den op i skeden. På den måde bliver oplevelsen af dildoen, som er fremstillet af medicinsk silikone, meget blødere og mere interessant.

Fun Factory Delight G-punkt Vibrator er ikke 100 procent vandtæt, så den kan ikke tåle at komme med i badet. Den er dog stænktæt og rengøres let med varmt vand og lidt sexlegetøj cleaner. Der medfølger en USB-lader, så du kan oplade den igen og igen.

Fun Factory Delight Video

Videoen er Fun Factorys officielle video til Fun Factory Delight G-punkt Vibrator, som har vundet Red Dot Design Award, og viser hvordan den fungerer og hvilke punkter den stimulerer.

Se præsentationen!

Enable registration in settings - general