Fun Factory Stronic Drei Dildo Pulsator

SaveSavedRemoved 0
Deal Score+85
Deal Score+85

Billigste pris for Fun Factory Stronic Drei finder du lige nu hos:

[afp id=”32″]

Fun Factory Stronic Drei Roed siden

Fun Factory Stronic Drei Rød

PRODUKTINFO:

Materiale: 100 % medicinsk silikone
Fri for latex: Ja
Fri for phthalater: Ja
Fri for parabener: Ja
Længde: 23,9 cm
Omkreds: 4 cm
Vægt: 417 gram
Vandtæt: Ja
Lyd: Svag
Genopladelig: USB medfølger
Vigtigt! Ikke egnet ved pacemaker

Fun Factory Stronic Drei Dildo Pulsator

Fun Factory Stronic Drei er som navnet antyder den tredje dildo i serien af pulserende sexlegetøj. Frem og tilbage bevægelserne kombineret med det rillede skaft virker overtruffent.

Fun Factory gør det igen og igen, og med Stronic Drei har den tyske producent af sexlegetøj nærmest overgået sig selv. Fremstillet i det kendte hundrede procent medicinsk silikone, er dildoen blød og lækker. Strukturen med forhøjninger eller brede riller fylder dig med forkælelse, sammen med dildoens pulseren i dit underliv. Du kan nyde bevægelserne fra Fun Factory Stronic Drei uden selv at gøre andet end, at holde den med én hånd og bruge den anden til hvad du har lyst til. Dildoen er bredere ved roden, så selv din skedes indgang bliver stimuleret sammen med zonen op til klitoris. Og læg mærke til den buede ende, som masserer dit G-punkt frem til den fuldendte orgasme. Du har ti indstillingsmuligheder i forhold til de erotiske rytmer, så du kan nyde sexlegen som du vil.

 

[afp id=”32″]

 

Mere om Fun Factory Stronic Drei Dildo Pulsator

Du kan bruge Fun Factory Stronic Drei både vaginalt og analt, og nyde godt af dildoens pulserende bevægelser. Brug altid vandbaseret glidecreme, så du opnår en blød og pirrende effekt. Som de andre dildoer i serien, er også Stronic Drei vandtæt, så du kan tage den med i bad, uanset om det er under bruseren eller i badekarret.

De 10 niveau indstillinger for pulsatoren gør, at du kan skifte mellem blide frem og tilbage bevægelser og kraftigere stød, akkurat som når du har samleje. Du regulerer ved at trykke på enten minus eller plus knappen.

Fun Factory Stronic Drei er et fantastisk sexlegetøj, når du vil opnå den sublime orgasme for egen hånd, men er ligeså eminent i sexlegen med din partner. Tilbagemeldingerne om den er, at selv kvinder, der har haft svært ved at få orgasme, nu kommer så let som ingenting. Den har piftet mangt et parforhold op.

Da dildoen indeholder en magnet, fraråder producenten at bruge den, hvis man har pacemaker.

Stronic Zwei Video

Videoen er Fun Factorys officielle introduktionsvideo til Fun Factory Stronic Drei, og viser hvordan den fungerer og hvilke punkter den stimulerer.

Se præsentationen!

Enable registration in settings - general