Fun Factory Stronic Eins Dildo Pulsator

SaveSavedRemoved 0
Deal Score+88
Deal Score+88

Billigste pris for Fun Factory Stronic Eins finder du lige nu hos:

[afp id=”34″]

Fun Factory Stronic Eins

Fun Factory Stronic Eins

PRODUKTINFO:

Materiale: Medicinsk silikone
Fri for phthalater: Ja
Fri for parabener: Ja
Længde: 23,8 cm
Omkreds: 3,5 til 4,5 cm
Vandtæt: Ja
Genopladelig: USB medfølger
Pulsering: 10 niveauer/rytmer
Vigtigt! Ikke egnet ved pacemaker

Fun Factory Stronic Eins Dildo Pulsator

Fun Factory Stronic Eins er den første i Fun Factorys serie af pulsatorer, som i stedet for de kendte vibrationer støder frem og tilbage som ved et rigtigt samleje.

Dette er en første klasses dildo, som har nydt stor anerkendelse verden over, og som kvinder har nydt at bruge i både sexleg med sig selv og med partneren. Fun Factory introducerede en helt ny måde dildoer arbejder på med denne Stronic Eins, og vandt i 2014 Xbiz Award for “Innovative Sex Toy of the Year”. Ikke nok med, at du i stedet for vibrationer får pulserende frem-og-tilbage bevægelser, så får du også 10 forskellige indstillingsmuligheder eller rytmer i bevægelserne, at vælge imellem. Du bliver overrasket over, hvor stimulerende den er, selv ved laveste hastighed. Stronic Eins er fremstillet i medicinsk silikone, som både er blødt og behageligt, og giver en naturlig følelse.

 

[afp id=”34″]

 

Mere om Fun Factory Stronic Eins Dildo Pulsator

Fun Factory Stronic Eins Dildo Pulsator er den første dildo i verden med pulserende bevægelser, der efterligner et rigtigt samleje. Luk øjnene og før Stronic Eins stille og roligt ind, og lad den bearbejde dit indre med sine realistiske samlejebevægelser. Du kommer nok ikke tættere på følelsen af, at være sammen med en mand, uden at være det.

Både formen og den bløde silikone (medicinsk), giver en fantastisk behagelig oplevelse i forening med den nye pulserende teknologi. Ved roden er der en lille top, som stimulerer din skedeåbning, når du har dildoen oppe i dig. Med 10 forskellige pulseringsniveauer eller rytmer, kan du finde lige netop den, der passer dig bedst og giver dig den største nydelse.

Tyske Fun Factory producerer noget af det bedste sexlegetøj i denne verden, og er kendetegnende ved høj kvalitet og brugervenlighed. Fun Factory Stronic Eins Dildo er ingen undtagelse. Der er kælet for designet, udførelsen og brugbarheden.

Du kan bruge Stronic Eins hvor som helst og når som helst. En hyggestund i karbadet eller under bruseren kan selvfølgelig lade sig gøre, da dildoen er vandtæt. Brug den alene eller lad din partner føre den op i dig, og lad den pulsere oppe i skeden, mens han gør alt det andet dejlige ved dig.

Når du leger med din Stronic Eins, er det en god idé at påføre vandbaseret glidecreme. Det er med til, at gøre følelsen mere blød og behagelig. Efter sexlegen, er den let at gøre ren under den rindende vandhane, og eventuelt med lidt sexlegetøjs cleaner.

Fun Factory Stronic Eins Dildo Pulsator indeholder en magnet, hvorfor producenten fraråder at bruge den, hvis du har pacemaker.

Stronic Zwei Video

Videoen er Fun Factorys officielle introduktionsvideo til Fun Factory Stronic Eins, og viser hvordan den fungerer og hvilke punkter den stimulerer.

Se præsentationen!

Enable registration in settings - general