Fun Factory Stronic Zwei G-Punkt Pulsator

SaveSavedRemoved 0
Deal Score+39
Deal Score+39

Billigste pris for Fun Factory Stronic Zwei finder du lige nu hos:

[afp id=”33″]

Fun Factory Stronic Zwei G Blaa i haand

Fun Factory Stronic Zwei G Blaa

PRODUKTINFO:

Materiale: 100 % medicinsk silikone
Fri for latex: Ja
Fri for phthalater: Ja
Fri for parabener: Ja
Længde: 22,2 cm
Omkreds: 4,3 cm
Vægt: 403 gram
Vandtæt: Ja
Lyd: Svag
Batteri: 1 x 1,5V LR1/N
Genopladelig: USB medfølger
Vigtigt! Ikke egnet ved pacemaker

Fun Factory Stronic Zwei G-Punkt Pulsator

Fun Factory Stronic Zwei blev udviklet til mænd, men bruges i stor stil af kvinder blandt andet på grund af den pulserende effekt. Verdens første pulsator til både G-punkt og prostata.

Som sagt, lavet til mænd, men brugt af kvinder. Fun Factory Stronic Zwei er en lille vidunder dildo, som med sin facon er bygget til, at pirre kvinders G-punkt og mænds prostata – det mandlige G-punkt. Stronic Zwei er netop af den grund kortere end de fleste dildoer. Du kender måske i forvejen vibrationerne i en dildo? Fun Factory Stronic Zwei vibrerer ikke, men pulserer i stedet, hvilket vil sige, at den laver bevægelser frem og tilbage. Det giver dig helt fantastiske orgasmer. Med hele 10 pulseringsmønstre, finder du nemt frem til hvilke eller hvilken, der giver dig den bedste tilfredsstillelse. Udført i medicinsk silikone er den både blød og behagelig at håndtere, og du får pirret både din skedes åbning, zonerne omkring klitoris og selve dit G-punkt. Der er ikke tvivl om, at Stronic Zwei er en absolut top kvalitets dildo / pulsator, som er et must i enhver kvindes natbordsskuffe.

 

[afp id=”33″]

 

Mere om Fun Factory Stronic Zwei G-Punkt Pulsator

Når du har lyst til dybe orgasmer, hvor både klitoris området, din skedeåbning og specielt G-punktet bliver masseret, så er det Fun Factory Stronic Zwei G-punkt Pulsator, du hiver op af natbordsskuffen eller ud af skabet. Du kan som sådan bruge Stronic Zwei G-Punkt Pulsatoren allevegne, det er kun fantasien der sætter grænser. Den er vandtæt, så du kan også få nogle skønne oplevelser, når du står under bruseren eller ligger i badekarret.

Som nævnt er der ikke tale om en vibrator, men dildoen støder med pulserende bevægelser, som kan indstilles i 10 forskellige rytmer. Med sine tre touch knapper, kan du tænde, slukke og indstille rytmerne for dens pulseren.

Fun Factory er kendt for deres superlækre kvalitetsprodukter, og Stronic Zwei er ingen undtagelse. Teknologien er patenteret og branchen taler om en revolutionerende nyhed til kvinder. Som du kan se på billederne har den en krum eller buet ende, som pirrer og masserer dit G-punkt.

Brug dildoen alene eller brug den sammen med din partner. Kom vandbaseret glidecreme på, så du opnår en lækker naturlig følelse. Indstil rytmerne som de passer netop dig, og lad dildoen glide stille og roligt frem og tilbage, så du mærker de stødende bevægelser. Hold den stille inden i dig, og lad dens pulseren massere dit G-punkt indtil du når det perfekte klimaks.

Når du har sundet dig efter den dybe orgasme, rengør du Stronic Zwei med rindende vand og lidt cleaner til sexlegetøj. Herefter oplader du den med det medfølgende USB stik, så den er klar til din næste orgasme.

Fun Factory Stronic Zwei G-Punkt Pulsator indeholder en magnet, hvorfor det af producenten anbefales at undlade at bruge den, hvis du har pacemaker.

Stronic Zwei Video

Videoen er Fun Factorys officielle introduktionsvideo til Fun Factory Stronic Zwei, og viser hvordan den fungerer og hvilke punkter den stimulerer.

Se præsentationen!

Enable registration in settings - general