LELO Soraya Dobbelt Vibrator opladelig

SaveSavedRemoved 0
Deal Score+121
Deal Score+121

Billigste pris for LELO Soraya finder du lige nu hos:

[afp id=”31″]

LELO Soraya lilla i boks

PRODUKTINFO:

Materiale: ABS & Silikone
Fri for phthalater: Ja
Længde: 22,0 cm
Omkreds: 4,4 cm
Vægt: 175 gram
Vandtæt: Ja
Vibration: 6 mønstre og 8 niveauer
Lyd: Meget svag
Batteri: Genopladeligt
Oplader: Medfølger
Vibrationstid: Op til 4 timer
Stand-by: Op til 90 dage

LELO Soraya Dobbelt Vibrator

LELO Soraya er ren luksus og eksklusivt design fra svenske LELO. Forkæl dig selv eller din partner med denne smukke og orgasmesikre vibrator.

Hvis du kaster et blik på LELO Soraya er du ikke i tvivl om kvaliteten. Det æstetiske og eksklusive ydre snyder ikke, men indbyder til luksus leg. Du behøver ikke at være erfaren for, at nyde Sorayas egenskaber, for en størrelse i midten af skalaen gør, at den kan bruges af både uerfarne og erfarne. Alle detaljerne er med til, at give dig den fuldendte nydelse. Se blot på den lille tap, som pirrer din klitoris samtidig med, at dit indre bliver masseret. Er du ude efter en vibrator, som du kan tage med under bruseren, er LELO Soraya helt ideel da den er vandtæt.

 

[afp id=”31″]

 

Mere om LELO Soraya Dobbelt Vibrator

LELO Soraya har et nærmest futuristisk udtryk med sine slanke og kurvede linjer, og sin støbning med look af guld. Du modtager vibratoren i en flot æske og i æsken finder du en stofpose til fremtidig opbevaring. En lille sjov detalje er også den medfølgende broche, som du kan sætte på blusen, og på den måde signalere til din partner, at du er klar til en elskovsstund.

Selvom den lille tap på dobbelt vibratoren måske kan give indtryk af, at den pirrer din klitoris hele tiden, så får du kun konstant massage, hvis du trykker den let med en finger. LELO Soraya er nemlig en fleksibel dildo. Dens buede form gør, at du kan massere direkte på dit G-punkt, hvilket gør den til en komplet dildo/klitoris/G-punkt vibrator.

Soraya er fremstillet af blød medicinsk silikone og phathalat fri ABS plast, og giver den dejligste og bløde fornemmelse. Bruger du den sammen med lidt vandbaseret glidecreme, forstærker det din nydelse af legen. Som tidligere nævnt er Soraya vandtæt, så du kan tage den med i bad. Oplader medfølger og ved fuld opladning får du op til 4 timers vibrationer.

Og nu vi er ved vibrationerne, så kan du indstille den til seks forskellige vibrationsmønstre og otte forskellige hastigheder eller niveauer. Du får det, som du vil have det, og Soraya er meget lydsvag

Du gør LELO Soraya ren med lidt rengøringsspray.

LELO Soraya video

Videoen er LELOs officielle how-to-use om LELO Soraya Dobbelt Vibrator.

Se præsentationen!

Enable registration in settings - general