Pipedream Fuck Me Silly Mega Masturbator – onani til mænd

SaveSavedRemoved 0
Deal Score+20
Deal Score+20

Billigste pris for Pipedream Fuck Me Silly finder du lige nu hos:

[afp id=”42″]

Pipedream Fuck Me Silly Mega Masturbator op

Pipedream Fuck Me Silly Mega Masturbator

PRODUKTINFO:

Materiale: Fanta Flesh
Fri for phthalater: Ja
Fri for latex: Ja
Længde: 43,0 cm
Bredde: 37,0 cm
Højde: 27,0 cm
Vægt: 9 kg
Indvendig længde: 15 og 18 cm
Vandtæt: NEJ

Pipedream Fuck Me Silly

Pipedream Fuck Me Silly Mega Masturbator kan få enhver mand i ekstase. Med sin bløde ”hud”, to realistiske huller og en smule glidecreme er du godt kørende.

Med sine Fuck Me dukker, tager Pipedream mænds onani et skridt længere eller et stik dybere. Udført i de lækreste materialer, bløde og realistisk udført, giver de en så naturtro oplevelse af et rigtigt samleje, som du nok kan opnå med et onaniprodukt. Slut med oppustelige lolitadukker. Pipedream Fuck Me Silly Mega Masturbator vejer 9 kg og regnes for, at være det tungeste onani produkt der findes. Tilbagemeldinger fra dem, som nyder Fuck Me Silly lyder blandt andet sådan her: ”… du får ikke et bedre produkt, end Fuck Me Silly … den kan få enhver mand til at få orgasme, for fuld udblæsning…”. Du kan bruge den forfra og bagfra, som du har lyst til, hvilket er med til at give den top anmeldelser.

 

[afp id=”42″]

 

Mere om Pipedream Fuck Me Silly Mega Masturbator

Pipedream Fuck Me Silly er fremstillet i naturtro TPR (Thermoplastic Rubber) som i denne sammenhæng også kaldes Fanta Flesh, hvilket har betydning for fleksibiliteten og blødheden. Er du til smukke baller, får du de helt perfekte her, og vagina er både stram og lækker.

Du skal naturligvis bruge lidt vandbaseret glidecreme, så du opnår den helt perfekte nydelse, og masturbatoren er nem at gøre ren med lidt sexlegetøj cleaner og vand. Den er dog ikke vandtæt, så du kan ikke tage den med i bad. Hvis du gør den ren og plejer den med talkum pudder efter brug, kan den holde i mange år og bevarer sin fleksibilitet.

Enable registration in settings - general