Sexlegetøj i julegaven til ham – luksus sexlegetøj til mænd

SaveSavedRemoved 0
Deal Score+3
Deal Score+3

Julen nærmer sig med hastige skridt, og julegaveræset er begyndt. Hvem skal have hvad og hvor skal det købes? Sexlegetøj under juletræet var nok ikke det, de fleste overvejede for blot nogle få år siden, men i dag forkæler vi hinanden med gaver, der tilfører sexlivet lidt ekstra.

Sexlegetøj var i mange år forbeholdt kvinder, men efterhånden findes der meget lækkert til mænd også. Selvfølgelig skal du overveje, om han skal pakke sexlegetøj op mens hele familien ser på det, eller om det skal være den spændende julegave, der venter, når gæsterne er gået.

Vi talte med Katrine og Morten, som begge er 30 år, og har to børn, der nu er fyldt 3 og 5 år. Her fortæller Katrine sin historie om julegaven til Morten:

”Efter fødslerne af vores børn, var jeg ikke altid lige oplagt til sex, selvom vores sexliv aldrig gik helt i stå. Vi havde ind i mellem haft en dildo med i soveværelset, men sexlegetøj var ikke noget, vi gik så meget op i. Den yngste var blevet 1 år, julen nærmede sig, og jeg havde længe tænkt på, hvad jeg skulle give Morten i julegave. Jeg havde selvfølgelig de samme overvejelser, som alle andre år, om han skulle have en bog eller tøj, men jeg havde fået en idé.

Hvad nu, hvis jeg gav ham noget sexlegetøj, som han kunne bruge, hvis jeg ikke var oplagt i en periode, men som vi også kunne få glæde af begge to, når vi var sammen.

Vi skulle være sammen med hele familien hos mine forældre den juleaften. Jeg ville ikke udsætte Morten for den pinlighed, at pakke sexlegetøj ud mens de alle sammen stirrede på ham, så han skulle have sin julegave på et andet tidspunkt. Det ville være et godt tidspunkt, når vi kom hjem, for så ville jeg være træt, hvis du forstår? Men på den anden side kender jeg ham så godt, så jeg ved, at han ikke ville bruge sit nye sexlegetøj på det tidspunkt.

Jeg blev enig med mig selv om, at han skulle have sin specielle julegave 1. juledag om morgenen, og det var vist meget godt, når jeg tænker på, hvad der ventede mig, da vi kom hjem juleaften”, slutter Katrine.

Vi har set på julegaver til ham, og fundet tre, som vi er overbevist om, kan bringe glæde og smil frem hos din partner. Der er naturligvis tale om sexlegetøj af kvalitet:

Fleshlight Pink Lady Original1. Fleshlight Pink Pussy
Fleshlight Pink Pussy er den originale masturbator i Fleshlight serien, og er blevet et hit verden over. Det patenterede SuperSkin, som det indre sleeve er fremstillet af, gør hans onani til en naturtro oplevelse. Han kan justere trykket, så følelsen bliver så intens, som han har lyst til. Fleshlight Pink Pussy kan han nyde alene, men er også det perfekte sexlegetøj, som opvarmning til jeres hede elskov. Fleshlight er et ordspil på flashlight, og når toppen er skruet på, ligner den da også en lommelygte.
Læs mere om Fleshlight Pink Lady og se hvem der er billigst →

Fun Factory Cobra Libre 2 roed r2. Fun Factory Cobra Libre 2
Fun Factory Cobra Libre 2 er et massageapparat til mænd, hvor han kun placerer penishovedet i den. To motorer masserer uden, at han behøver at foretage sig noget. Den er beklædt med super blød silikone indvendigt, så følelsen under massagen er behagelig og tæt på rigtig. Motorerne kan han justere lige fra blide bevægelser til kraftige vibrationer. Her er der tale om en rigtig solo masturbator, som han oftest vil nyde alene, men I kan også nyde den sammen, mens du kæler med ham.
Du kan læse mere om Fun Factory Cobra Libre 2 hér, og tjekke priserne →

Vorze A10 Cyclone SA Onani Sexlegetøj3. Vorze A10 Cyclone SA
Japanske Rends har lavet dette sublime onani sexlegetøj til mænd, som også nok skal appellere til hans tekniske side. Vorze A10 Cyclone SA er et eksklusivt produkt og også i den lidt dyrere ende af skalaen, men vil du rigtig forkæle ham, så er det måske hans julegave i år. Han kan selv programmere rotationsmønstre og -hastigheder, og tilslutte den PC’en, så den massere i takt til hans yndlingsfilm.
Tjek hvem der er billigst med Vorze A10 og læs mere hér →

 

Du kender selvfølgelig din partner bedst, og ved hvilken af julegaveideerne, der vil skabe mest glæde. Savner du ellers inspiration, kan du finde den på eroti.dk. Vi er dog ret sikre på, at alle tre vil være en succes, og ønsker jer god fornøjelse.

Glædelig jul!

PS! Vi har selvfølgelig også fundet tre julegaver til hende →

Enable registration in settings - general