Sexlegetøj i julegaven til hende – luksus sexlegetøj til kvinder

SaveSavedRemoved 0
Deal Score+3
Deal Score+3

Det er jul, det er cool, og julegaveindkøbene er lige om hjørnet. For mange er det en af årets hyggelige tider, hvor kreativiteten sætter ind, når der skal findes på en spændende gave til partneren. For andre er det en stressende tid, fordi det er svært at finde på lige dét.

Med mindre, I helt har afskaffet julen er det måske i år, du skal forkæle din partner med lækkert sexlegetøj i høj kvalitet. Om julegaven skal ligge under juletræet, eller måske under hovedpuden når juleaften er gået på hæld, er naturligvis op til dig. Vi har talt med et par, om det at give sexlegetøj i julegave.

Morten og Katrine, begge 30 år, 2 børn på hhv. 3 og 5 år. Morten fortæller:

”Vi havde i et par år brugt sexlegetøj en gang i mellem, når vi sådan havde brug for lidt ekstra i soveværelset, men på det tidspunkt var det et par dildoer, som jeg varmede Katrine op med. For et par år siden, da børnene var 1 og 3 år, havde jeg svært ved at finde på en julegave til Katrine, hvis det skulle være noget andet end det sædvanlige tøj. Pludselig slog det mig, at jeg måtte kunne finde et eller andet lækkert sexlegetøj til hende, som var andet end en dildo. Noget vi kunne få glæde af i vores sexliv. At hun havde fået den samme idé, må hun selv fortælle.

Mit store dilemma var, at vi skulle holde juleaften hos Katrines forældre sammen med resten af familien, og jeg syntes det var pinligt, hvis Katrine skulle pakke sexlegetøj ud mens alle så på det. Så hun skulle have sin julegave enten før vi tog afsted, eller når vi kom hjem. Da vi kom hjem fra juleaften og børnene var lagt i seng, fandt Katrine sin julegave på hovedpuden, og trætheden forsvandt som dug for solen…

Hvis vi ikke havde børn, og skulle holde jul alene, så er jeg ikke i tvivl om, at julegaverne med sexlegetøj ville ligge under juletræet, og jeg ved også hvad mandelgaven skulle være”, slutter Morten med et glimt i øjet.

Vi har samlet tre julegaveidéer, som vi er sikre på din partner vil blive glad for, hvis du vil forkæle hende med sexlegetøj:

LELO Soraya lilla i boks1. LELO Soraya Dildo Vibrator
Soraya er en dobbelt stimulerende vibrator dildo i luksus kvalitet, som pirrer din partner indvendigt og hendes klitoris samtidig. Soraya er ren luksus til din partner, og ligger i en flot gaveæske, der gør den værd, at give som julegave. Der medfølger desuden en stofpose til opbevaring. En lille gimmick er den medfølgende diskrete og fine broche, som hun kan bære på tøjet, så du ved at hun er klar til lækkerier i soveværelset. Brugerne giver Soraya 5 stjerner af 5 mulige.
Læs mere om svenske LELO Soraya og find den billigste forhandler →

 

Vibease Vibrator i boks2. Vibease Trådløs Vibrator
Vibease er en meget spændende vibrator, som kan fjernbetjenes med en app. Idéel til parret. Den kan styres hvorfra i verden det skal være. Vibease er valgt som en af de tre julegaveideer fordi, den lægger op til parleg. Din partner har Vibease og du har styringen af den via android appen, uanset hvor du befinder dig. Det lægger op til masser af god sex, og hun er varmet godt op til du kommer hjem.
Læs om Vibease hér og se samtidig hvor du sparer penge →

 

Womanizer W100 Klitoris Stimulator3. Womanizer W100 Klitoris Stimulator
Womanizer W100 har vi kun kunnet finde i en af netbutikkerne, men vi synes, at den er så interessant, at den er med på listen over julegaveideer.
Klitoris vibrator med garanti for orgasme. Sublim opvarmning til hed sex. Med sugende trykbølger stimuleres klitoris til orgasme, uden at være i direkte kontakt med klitoris. Der er tale om ren luksus, og vi har valgt Womanizer W100 som den tredje julegaveidé til hende, fordi den skiller sig helt ud fra andre typer sexlegetøj til kvinder.
Hop direkte til butikken og læs mere om Womanizer W100 →

 

Disse disse tre julegaveidéer til hende, er af meget høj kvalitet, spændende og nyskabende, og vil helt sikkert være et hit under juletræet eller dynen. Faktisk er de så spændende, at vi selv ville have svært ved at vælge den ene frem for de andre, men uanset hvilken du vælger, bringer den glæde.

Glædelig jul!

Vil du se, hvad vi anbefaler som julegave til ham →

Enable registration in settings - general