Vibease App Styret Trådløs Vibrator

SaveSavedRemoved 0
Deal Score+19
Deal Score+19

Billigste pris for Vibease Trådløs Vibrator finder du lige nu hos:

[afp id=”29″]

Vibease Vibrator med app

Vibease Vibrator

PRODUKTINFO:

Materiale: Kvalitets ABS og silikone
Fri for phthalater: Ja
Længde: 7,8 cm
Tykkelse: 2 cm
Bredde: 3,7 cm
Vandtæt: Ja
Vibration: Tilpasser sig historierne
Trådløs: Ja
Forbindelse: Android app
Lyd: Forholdsvis svag
Batteri: Genopladeligt

Vibease Trådløs Vibrator

Vibease er en revolutionerende vibrator, som kan fjernbetjenes via internetforbindelse af din partner, uanset hvor i verden han eller hun befinder sig.

Vibease er kort og godt en helt ny måde, at tænke sexlegetøj på. Den styres trådløst via en android app (iPhone app bliver snart tilgængelig), og indbygget i denne er en række fantasier eller historier, som du kan lytte til samtidig med, at du bruger vibratoren. Vibrationerne følger så fantasierne i intensitet, så du bliver stimuleret i takt med historien. Derudover kan din partner styre Vibease via appen uanset hvor han eller hun befinder sig i verden, når bare der er en internetforbindelse tilgængelig (WiFi/LTE/3G). Vibease åbner dermed mulighed for, at du kan dyrke dit langdistanceforhold på en helt ny måde, eller hvis du eller din partner er adskilt i længere tid.

 

[afp id=”29″]

 

Mere om Vibease App Styret Trådløs Vibrator

Hvad er din fantasi? I Vibease appen ligger nogle historier, som udover at pirre i sig selv, styrer vibrationerne i Vibease. Er det ikke nok, så kan du selv lave dine fantasier om til historier, og uploade dem til appen. Du kunne også gå den lidt frækkere vej, og lade din partner uploade en fantasi, og sammen udleve den via Vibease.

Som nævnt, kan du også lade din partner fjernstyre Vibease, uanset om han eller hun er i New York eller Nykøbing. Så længe der er en 3G-, LTE- eller WiFi forbindelse, kan han stimulere dig seksuelt via Vibease og app.

Vibratoren er selvfølgelig vandtæt, så du kan tage den med i badet, og har du lyst til erotisk stimulans mens du sidder på Det Kongelige Bibliotek, er den så lydsvag at det burde kunne lade sig gøre. Heldigvis er Vibease også genopladelig, så du ikke behøver at tænke på, at købe batterier.

Vibease er nem at rengøre under den varme hane eller med lidt sexlegetøj cleaner.

Vibease video

Dette er en af Vibeases officielle præsentationsvideoer, som fortæller mere om vibratoren og hvordan den fungerer.

Se præsentation!

Enable registration in settings - general