Vorze A10 Cyclone SA – luksus onani til ham

SaveSavedRemoved 0
Deal Score+26
Deal Score+26

Billigste pris for Vorze A10 Cyclone SA finder du lige nu hos:

[afp id=”37″]

Vorze A10 Cyclone SA Onani Sexlegetøj

Vorze A10 Cyclone SA

PRODUKTINFO:

Materiale: TPE og ABS plast
Størrelse: 29 x 10 cm
Vægt: 1600 gram
Vandtæt: Nej
Rotation: 7 niveauer
Trådløs: Ja, tilslutning til PC
Lyd: Svag
Batteri: Genopladeligt
Oplader: USB følger med
Inkluderet: Software DVD, Sleeve

Vorze A10 Cyclone SA Onanimaskine

Vorze A10 er ikke bare et onani vidunder, men også et teknologisk vidunder. Tilslut den din PC og se din yndlingsfilm, og bliv stimuleret automatisk i takt med filmen.

Vorze A10 Cyclone SA er udviklet og fremstillet af japanske Rends, som efterfølgeren til deres storhittene Rends R-1 onani maskine. Der er nok ikke tvivl om, at den appellerer til mange mænd, både på grund af den måde, den stimulerer på, og på grund af det rent tekniske. Der er faktisk tale om håndfri onani, og med sine mange forskellige rotationshastigheder og rotationsmønstre, har du mulighed for, at tilpasse den, så du bliver stimuleret bedst muligt. Du kan derudover programmere den til, at ændre hastighed og mønster i den rækkefølge du kan lide, så den hele tiden ændrer onanien. Vorze A10 Cyclone SA er et eksklusivt onaniprodukt, hvilket også afspejles i prisen. Men vil du gøre noget godt for dig selv, er pengene givet godt ud.

 

[afp id=”37″]

 

Mere om Vorze A10 Cyclone SA

Udover, at Vorze A10 Cyclone kan tilsluttes trådløst til din PC, så du kan se dine yndlingsfilm samtidig med, at den onanerer dig, kan du indstille den til, at regulere hastighed og rotationsmønster i takt med filmen! For at være mere præcis betyder det, at Vorze A10 roterer langsomt og roligt til de stille sexscener, og når filmen har sine intense højdepunkter bliver den automatiske onani ligeledes det mere intens.

Indvendig er et sleeve, som er blødt som silke og samtidig nubret. Det er akkurat så stramt, som du vil have det, og du kan vælge hvilken størrelse du vil have, når du køber din Vortez A10. Sleeve og maskine er indrettet, så selv mænd med en omkreds på 15 centimeter, kan benytte den uden problemer. Men uanset størrelse, vil du opleve et fast tryk om din penis.

Vorze A10 Cyclone SA er genopladelig, så du ikke midt i din leg skal skifte batterier – men husk nu at oplade den!

Sleevet kan selvfølgelig tages ud og rengøres under den varme hane, eventuelt med lidt sexlegetøjscleaner. Du kan også købe ekstra sleeves til den.

Vorze A10 Cyclone video

Her kan du se en officiel video om Vorze A10, hvordan den fungerer og for eksempel rengøres.

Se videoen!

Enable registration in settings - general