Fun Factory Calla Opladelig Dildo Vibrator

SaveSavedRemoved 0
Deal Score+48
Deal Score+48

Billigste pris for Fun Factory Calla finder du lige nu hos:

[afp id=”28″]

Fun Factory Calla

Fun Factory Calla

PRODUKTINFO:

Materiale: Medicinsk silikone
Fri for phthalater: Ja
Fri for parabener: Ja
Udvendig længde: 18,8 cm
Omkreds: 4,4 cm
Vandtæt: Ja
Vibration: 9 niveauer
Lyd: Forholdsvis svag
Batteri: Genopladeligt
Oplader: Købes separat

Fun Factory Calla Dildo Vibrator

Det er ikke størrelsen, det kommer an på siges der. Denne lidt mindre, men specielt udformede dildo vibrator behøver ikke størrelse for, at gøre dig tilfreds!

Måske tænker du, at Fun Factory Calla slet ikke er stor nok til, at kunne tilfredsstille dig? Dens udformning er så speciel, at du sammen med de kraftige vibrationer slet ikke kan undgå, at opleve den største nydelse. Kransen ved roden pirrer din skedes åbning ikke bare lidt, men temmelig intenst. Den lille spids med en anelse krumning gør, at du kan stimulere de områder i skeden, du har lyst til, og gøre det ret præcist. Du kan bruge den overalt, også i badet da den er vandtæt. Er du på udkig efter en dildo, som du ikke kun vil bruge alene, men også sammen med din partner, så er Fun Factory Calla et godt valg. Og med sine 9 indstillelige vibrationsniveauer er der frit slag til, at finde den der stimulerer dig bedst.

 

[afp id=”28″]

 

Mere om Fun Factory Calla Dildo Vibrator

Se på Fun Factory Calla Dildo Vibrator, og du kan se den blomst, som den er opkaldt efter – Calla Liljen. En blomst der i øvrigt ikke må tørre ud! Bægeret ved roden af dildoen masserer med sine vibrationer dine skamlæber og klitoris, og bruger du den analt pirres mellemkødet. Den har en blød overflade og bruger du en anelse vandbaseret glidecreme, bliver følelsen endnu blødere og behagelig.

Fun Factory Calla er vandtæt, så du kan nyde den i badet. Den rengøres nemt under rindende varmt vand og eventuelt med lidt rengøringsmiddel til sexlegetøj. Calla har i øvrigt vundet Red Dot Design Award.

Fun Factory Calla Video

Videoen er Fun Factorys officielle video til Fun Factory Calla, og viser hvordan de fungerer og gøres rene.

Se den lækre præsentation!

Enable registration in settings - general